Κεντρική Α1 Ρέθυμνο “Κάναμε αυτό που έπρεπε σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο”

“Κάναμε αυτό που έπρεπε σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο”

To Ρέθυμνο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τον Χολαργό. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε αυτό που έπρεπε, σ΄ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

Αναλυτικά:

“Αρχικά οφείλω να αποδώσω τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στα παιδιά. Γιατί κάθε νίκη δεν είναι ίδια. Αυτή η νίκη δεν είναι ίδια με τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, διότι η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, με ό,τι συνεπάγεται στον ψυχισμό της ομάδας.

Η ομάδα ανταποκρίθηκε και έδειξε χαρακτήρα, δε λύγισε σε κρίσιμα παιχνίδια του παιχνιδιού όταν ο Χολαργός απαντούσε στις καλές άμυνες με μακρινά σουτ. Νομίζω σε γενικές γραμμές κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες και η δουλειά έγινε.

Μας δίνεται μία ευκαιρία με δεδομένη τη διακοπή να πάρουμε βαθιά ανάσα, να δούμε με ψυχραιμία τις ανάγκες μας, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να ενισχύσουμε τα θετικά μας στοιχεία. Συγχαρητήρια σε όλους

Σε αυτό το σημείο θέλω να μου επιτρέψετε να αφιερώσω τη νίκη στον συνεργάτη μας, τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτόν τον σύλλογο και έστησε αυτήν την ομάδα και την ξεκίνησε από το «μηδέν», τον Σταύρο Μυκονιάτη, ο οποίος παραμένει μαζί μας, σε μία προσπάθεια που κανείς δεν περισσεύει. Καλή συνέχεια στον Χολαργό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…