Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, μας κόστισε το τρίτο δεκάλεπτο”

“Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, μας κόστισε το τρίτο δεκάλεπτο”

rethymno mukoniatis

Το Ρέθυμνο δεν κατάφερε ούτε αυτήν την αγωνιστική να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, καθώς ηττήθηκε από τον Πανιώνιο. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Σταύρος Μυκονιάτης, τόνισε ότι είχαν δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και ότι στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης τους κόστισε το τρίτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με πολύ μεγάλο πάθος για να διεκδικήσει το παιχνίδι. Μας κόστισε το τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο ήμασταν εκτός πλάνου και δεχτήκαμε 26 πόντους. Το πλάνο μας ήταν να μην δώσουμε σουτ στους πολύ καλούς σουτέρ που έχει ο Πανιώνιος με Μπέρι, Σινγκλέρ και Χάρις. Οι παίκτες παίζουν, παίρνουν και τις αποφάσεις. Δώσαμε αυτά που δεν έπρεπε. Ο Σίγνκλερ πέτυχε σημαντικά καλάθια. Όταν παίζεις στην Νέα Σμύρνη με τον κόσμο να μπαίνει στην διαδικασία είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπείς. Κάναμε μία προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο αλλά αυτό δεν έφτανε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε να ψάχνουμε την επόμενη νίκη. Πάμε κοντά στα παιχνίδια με την έννοια πως διεκδικούμε. Δεν υπάρχει ματς στο οποίο να είμαστε εκτός παιχνιδιού. Με τον Προμηθέα πήγε στο σουτ. Μπορούσαμε κάλλιστα να ήμασταν νικητές. Εδώ σε μία δύσκολη έδρα ήμασταν μέσα για μεγάλο διάστημα. Η διάρκεια είναι το πόσο θα ανταποκριθείς. Ψάχνουμε μία νίκη στο επόμενο παιχνίδι.

Είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ. Παίζει ρόλο, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να διαχειριστούμε την ψυχολογία μας και να μπούμε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…