Κεντρική NBA Πόποβιτς vs Λέοναρντ: η “διαμάχη” συνεχίζεται!
NBA

Πόποβιτς vs Λέοναρντ: η “διαμάχη” συνεχίζεται!

leonard popovich

Ο Καουάι Λέοναρντ έγινε ανταλλαγή το περασμένο καλοκαίρι από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, έπειτα από μια σειρά αξιοπερίεργων γεγονότων. Ο 27χρονος σούπερ-σταρ έκανε την εμφάνισή του μονάχα σε 9 ματς πέρσι, απέχοντας από τις υποχρεώσεις της ομάδας, προσποιούμενος τον τραυματία, κι όντας τρομερά δυσαρεστημένος με τους πάντες και τα πάντα.

Ο εμβληματικός κόουτς των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καουάι αμέσως μετά την τέλεση της ανταλλαγής, δίνοντας έμφαση στο πόσο σκληρά δούλευε κατά τη θητεία του στους Σπερς. Η αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη αλλά μια πολύ πρόσφατη δήλωση του “Pop” προκάλεσε την αντίδραση του Λέοναρντ.

Συγκεκριμένα, ο Πόποβιτς ανέφερε, μετά το προχθεσινό ματς των Σπερς εναντίον των Μπακς, ότι ο Λέοναρντ δεν ήταν ηγέτης στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης! Έτσι, λοιπόν, ο Λέοναρντ αποφάσισε να απαντήσει, στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη των Ράπτορς κόντρα στους Χιτ.

“Το άκουσα αυτό και μου φάνηκε αστείο. Μάλλον ξεχνούν τον τρόπο που ηγείσαι όταν σταματάς να παίζεις”, ανέφερε ο Λέοναρντ. με τον παίκτη του Τορόντο να μιλά για την περσινή σεζόν, όπου έμεινε εκτός παρκέ σχεδόν σε όλη τη διάρκειά της. Ακόμη, πρόσθεσε: “Πέραν αυτού, δεν με νοιάζει. Βρίσκομαι στους Ράπτορς κι η προσοχή μου είναι στραμμένη στη σεζόν αυτή”.

Ο Λέοναρντ, πάντως, τα πηγαίνει περίφημα στους Ράπτορς, οι οποίοι κερδίζουν επάξια τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας του NBA μέχρι στιγμής (ρεκόρ 17-4, 1οι στην Ανατολή). Με 24.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 48.1% στα σουτ εντός πεδιάς κι άψογη αμυντική παρουσία, ο Λέοναρντ αποτελεί ένα πολύ καλό αουτσάιντερ για το βραβείο του MVP, αποδεικνύοντας ότι η μακρά αποχή της περσινής, “τοξικής” -για εκείνον- σεζόν δεν τον αγγίζει ούτε λίγο!

Πηγή: http://www.espn.com/nba/story/_/id/25380089/kawhi-leonard-toronto-raptors-gregg-popovich-criticism-funny-me

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…