Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Νιώθω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού” (vid)

Πασκουάλ: “Νιώθω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού” (vid)

pasqual giannakopoulos

Η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον Τσάβι Πασκουάλ με αφορμή το “σπάσιμο” του φράγματος των 200 νικών στη διοργάνωση, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στη σχέση του με την ομάδα, ενώ οι Καλάθης, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Γκιστ  μίλησαν για τον Καταλανό τεχνικό.

“Πιστεύω ότι η φιλοσοφία του προπονητή εξαρτάται από την χώρα και από την πόλη στην οποία βρίσκεσαι. Το μπάσκετ στην Αθήνα δεν είναι ίδιο με εκείνο στην Βαρκελώνη. Δεν είναι μόνο τι σκέφτονται οι παίκτες και οι προπονητές αλλά και τι νομίζει για το μπάσκετ ο θεατής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε για τον κόσμο και να μην επιτρέπουμε σε κάθε παίκτη να μην παλεύει κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ. Δεν θα το αποδεχτεί ο κόσμος. Νιώθω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού, μέλος της Αθήνας, μέλος της ομάδας”, σχολίασε ο Πασκουάλ.

Θανάσης Αντετοκούνμμπο: “Είναι πολύ καλός στο να σε διδάξει κάτι και πιστεύει σε εσένα όταν κάνεις πράγματα καλά μέσα στο παιχνίδι”.

Νικ Καλάθης: “Είναι ο τύπος προπονητή που μπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν για οτιδήποτε και να τον ρωτήσεις τι πιστεύεi για καθετί. Έχει την νοοτροπία του πρωταθλητή. Έχει κερδίσει πολλά στον χώρο του μπάσκετ σε θέμα τίτλους. Εγώ προσωπικά ως παίκτης μπορώ να μάθω πολλά”.

Ιωάννης Παπαπέτρου: “Σε αφήνει να “ξεδιπλώσεις” το ταλέντο σου, να παίξεις ελεύθερα. Έχει όμως και τους κανόνες του στην άμυνα για να επιτύχει η ομάδα συνολικά αλλά και ο παίκτης”.

Τζέιμς Γκιστ: “Θέλει να είναι στην νο.1 ομάδα από την αρχή και θέλει από το ξεκίνημα να είναι σκληρή η ομάδα. Το να βλέπω την σπίθα στα μάτια του από την pre season μου δίνει κίνητρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οριστικά εκτός ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο ματς με τη Μακάμπι. Ο Χουάντσο Ερνανγκ…