Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: “Δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες όταν χάνουμε”

Πασκουάλ: “Δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες όταν χάνουμε”

paskoylal

Στο Μαυροβούνιο θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει (2/11, 20:00) την Μπουντούτσνοστ την αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ, σε δηλώσεις του μίλησε για την αναμέτρηση και χαρακτήρισε το παιχνίδι τελικό για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να βρίσκει δικαιολογίες η ομάδα του στις ήττες.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το παρελθόν πέρασε, πρέπει να μιλάμε για το τώρα. Είμαι στο 2-2, χάσαμε ένα παιχνίδι στον πόντο και ένα στην παράταση. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό είναι το σπορ. Άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Για εμάς είναι ένας τελικός. Είναι νωρίς και περίεργο για τελικό αλλά έτσι είναι. Πρέπει να κερδίσουμε. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Με την Αρμάνι ήταν κοντά στο σκορ, με την Μακάμπι κέρδιζε μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Μπορεί να έχει 0-4 αλλά είναι καλή ομάδα.

Δεν έχω επίσημη ενημέρωση για το ρόστερ της Μπουντούτσνοστ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Ακόμα και αν πρέπει να προσαρμοστούμε θα είμαστε σίγουροι. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Λοτζέσκι, φέτος περισσότερο από ποτέ. Δεν θέλουμε όμως να βρίσκουμε δικαιολογία όταν χάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…