Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναγιωτόπουλος:” Δουλεύουμε πολύ, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα”

Παναγιωτόπουλος:” Δουλεύουμε πολύ, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα”

panagiotopoulos pao

Ο βοηθός του Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα σχολιάζοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους ”πρασίνους” αλλά και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

”Παίξαμε με μία ομάδα σε καλό μομέντουμ και με καλή πορεία. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ταξίδι. Σε γενικές γραμμές αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Αν βάζεις ταβάνι ποτέ δεν θα βελτιώνεσαι. Θέλουμε κάθε μέρα να βάζουμε πράγματα βελτίωσης. Είμαστε καινούρια ομάδα, με νέα παιδιά. Θέλουμε τον χρόνο μας. Δουλεύουμε, υπάρχει διάθεση και συγκέντρωση. Έχουμε καλά αποδυτήρια. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε καλύτερη άμυνα, δεν χάναμε φάσεις.

Ανεβάσαμε επίπεδο συγκέντρωσης στην άμυνα, που είναι πάγια αρχή μας. Προσπαθούμε να βγάλουμε τις προπονήσεις στην άμυνα. Τα πάντα είναι σχετικά, δεν είναι μόνο τα νούμερα στα ριμπάουντ. Θέλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Λίγο περισσότερο ενέργεια να βάλουμε. Θέλουμε να πάρουμε καλές επιλογές, όπως σήμερα.

Είμαστε σε καλό δρόμο, ο προπονητής δουλεύει πολύ. Να είμαστε υγιείς, όλες οι ομάδες. Θα δούμε στην συνέχεια πού θα φτάσουμε. Πάντα είναι διαφορετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διαφορετικές και οι δύο ομάδες. Το κίνητρο είναι εσωτερικό. Πρέπει να δίνουμε πάντα το 1000%, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…