Κεντρική NBA Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη κόντρα στους Σέλτικς (vid)

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη κόντρα στους Σέλτικς (vid)

giannis

Οι Μιλγουόκι Μπακς “σκόνταψαν” για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, με τους Μπόστον Σέλτικς να αποδεικνύονται ανυπέρβλητο εμπόδιο, χάρη στην απίθανη ευστοχία τους από το τρίποντο. Το ρεκόρ των “ελαφιών” διαμορφώνεται πλέον στο 7-1, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βέβαια, να βρίσκει τρόπους, ώστε να γεμίσει τη στατιστική του γραμμή.

Ειδικότερα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ σταμάτησε στους 33 πόντους με 13/22 σουτ και 7/11 βολές ενώ κατέβασε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ κι έκλεψε 3 φορές την μπάλα σε 36 λεπτά συμμετοχής, υποπίπτοντας και σε 4 λάθη. Αυτό ήταν το 3ο φετινό του παιχνίδι με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ ενώ έχει σημειώσει νταμπλ-νταμπλ σε όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση την αναμέτρηση με τους Μάτζικ, όπου είχε μείνει μόνο για 19 λεπτά στο παρκέ!

Ο ηγέτης των Μπακς επέστρεψε στα παρκέ, καθώς είχε απουσιάσει από το ματς με τους Ράπτορς, εξαιτίας της διάσεισης που υπέστη στο παιχνίδι με το Ορλάντο. Εναντίον της Βοστόνης, ο Αντετοκούνμπο επιτέθηκε κατά μέτωπο στο καλάθι μετά το σκριν και χάρη στο μάκρος, την αθλητικότητα και τον διασκελισμό του, τελείωνε με ευκολία φάσεις πάνω από τον αντίπαλο. Με δεδομένο ότι έχει δυναμώσει πολύ, έχει γίνει πολύ πιο ανθεκτικός στην επαφή ενώ φρόντιζε να απομονώνει τον παίκτη που τον μάρκαρε, ώστε να του επιτεθεί, είτε με πρόσωπο, είτε με πλάτη.

Τα highlights του Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=YV4lj9kQ53A

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…