Κεντρική NBA Ο Ντουέιν Γουέιντ δεν θα γεράσει ποτέ! (vid)
NBA

Ο Ντουέιν Γουέιντ δεν θα γεράσει ποτέ! (vid)

dwyane wade 1

Ο Ντουέιν Γουέιντ οδεύει προς τα 37 του χρόνια και διανύει τον τελευταίο “χορό” του στα παρκέ του NBA. Ακόμη κι έτσι, όμως, ακόμη και με τους δεκάδες τραυματισμούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους πάνω στο σώμα του, ο θρύλος των Χιτ έχει την ιδιότητα να προσφέρει τη “σπίθα” του παλιού καλού “Flash” και να υπενθυμίζει στους πάντες ότι κάποτε, ο τρόπος που συνδύαζε την “εκρηκτική” αθλητικότητά του με την ακροβατική υφή των καλαθιών του σαγήνευε τα πλήθη.

Ένα τέτοιο “circus shot” σημείωσε ο Γουέιντ στο χθεσινό ματς εναντίον των Χοκς, το οποίο συνοδεύτηκε από απρόσμενη ήττα για τους Χιτ με 115-113. Αρχικά, έπαιξε με πλάτη τον κοντύτερο και πιο αδύναμο, Τρέι Γιανγκ. Έπειτα, γύρισε από τα δεξιά του, κράτησε σταθερό το δεξί πόδι και προσποιήθηκε. Όταν πια συνειδητοποίησε ότι ο συμβατικός δρόμος δεν πρόκειται να τον βγάλει πουθενά, αποφάσισε να βγάλει πρωτότυπα “όπλα” από τη “φαρέτρα” του.

Το “όπλο” αυτό δεν ήταν άλλο από ένα απίθανο λέι-απ, με τον Γουέιντ να έχει την πλάτη γυρισμένη στο καλάθι και να πετά την μπάλα πίσω από τον ώμο του, σε ένα highlight που, όσοι το παρακολούθησαν, “βούτηξαν” στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και στο prime ενός αληθινά ξεχωριστού σταρ!

Δείτε το απίθανο καλάθι του Γουέιντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…