Κεντρική NBA Ο Λου Γουίλιαμς “σκότωσε” και τους Σπερς! (vid)
NBA

Ο Λου Γουίλιαμς “σκότωσε” και τους Σπερς! (vid)

lou williams 1

“Θα ήθελα να ακυρώσω τον Λου Γουίλιαμς από τη συνέχεια του παιχνιδιού”, τόνισε ο Γκρεγκ Πόποβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σπερς εναντίον των Κλίπερς! Η δήλωση αυτή αποδεικνύει ότι ο 6ος παίκτης της ομάδας του Λος Άντζελες αποτελεί πραγματικό πρόβλημα για τους αντιπάλους, με το Σαν Αντόνιο να είναι η 3η συνεχόμενη ομάδα που πέφτει από τα “πυρά” του Γουίλιαμς στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς!

https://twitter.com/BleacherReport/status/1063284523163512832

Συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμς ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε 23 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας μια τελείως διαφορετική διάσταση στην έννοια του παίκτη που προσφέρει άμεσο σκοράρισμα με το που μπαίνει στο παρκέ. Το καταπληκτικό τρίποντό του (μετά από προσποίηση μάλιστα) με 40.7” για τη λήξη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Κλίπερς, οι οποίοι επικράτησαν με 116-111 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 9-5.

Δείτε το τρίποντο του Γουίλιαμς

Ο Γουίλιαμς έκανε ξανά τη διαφορά στα κρίσιμα, clutch σημεία, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς εναντίον των Μπακς και των Γουόριορς αντίστοιχα. Πιο αναλυτικά, ο εν ενεργεία 6ος παίκτης της χρονιάς είχε πετύχει το νικητήριο καλάθι εναντίον της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ σκόραρε τους 10 τελευταίους πόντους των Κλίπερς στην παράταση εναντίον του Γκόλντεν Στέιτ!

Τα highlights του Λου Γουίλιαμς

https://www.youtube.com/watch?v=qgtgJ2cNghM

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…