Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσμε: “Δεν έχουμε κολλήσει ακόμα”

Λάσμε: “Δεν έχουμε κολλήσει ακόμα”

lasme booker

Σε δηλώσεις που έκανε ο Στεφάν Λάσμε μετά την νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην μαχητικότητα που έδειξαν οι “πράσινοι” άλλα και στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάσμε:

“Δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Το κλειδί ήταν πως παίξαμε σκληρά και δυνατά. Είχαμε παραπάνω ριμπάουντ από την Μπαρτσελόνα και όταν παίζεις σκληρά αυτό μπορεί να φανεί και στα ριμπάουντ και στην άμυνα.

Είναι κάτι που κάνουμε σε πολλά παιχνίδια και το συζητάμε με τους συμπαίκτες μας. Θέλουμε να είμαστε… παρόντες και όταν το κάνουμε αυτό το πρόσημο είναι θετικό. Αυτό έχουμε σαν στόχο να κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Φέτος έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία ως ομάδα. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Δεν έχουμε… κολλήσει πλήρως ακόμα. Φταίει πως δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση με το ΟΑΚΑ, όμως σιγά σιγά θα το βρούμε αυτό και θα γίνουμε καλύτεροι”.

Όσον αφορά την παρουσία του Καλάθη είπε: “Είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος παίκτης. Βοηθάει ακόμα και όταν δεν σκοράρει. Όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι έπαιζες εξαιρετικά, του είπε ο Πασκουάλ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …