Κεντρική Γ' Εθνική Καραμιχάλης: “Δουλειά, δουλειά, δουλειά…”

Καραμιχάλης: “Δουλειά, δουλειά, δουλειά…”

pic coach

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Π.Σ. Ευκαρπίας καθώς και για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Απόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε στο mgskapollon.gr ο Δημήτρης Καραμιχάλης. Αρχικά ο έμπειρος κόουτς ανέφερε για το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής (18/11): “Ήταν ένα ηχηρό σκαμπίλι. Πιστεύω να ταρακουνηθήκαμε όλοι και να καταλάβουμε ότι το μπάσκετ δεν είναι τένις… Θέλει άμυνα με επαφή και ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση. Πράγματα τα οποία εμείς δεν τα κάναμε στον συγκεκριμένο αγώνα”.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι αναγκασμένος να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Π.Σ. Ευκαρπίας και να επικεντρωθεί στο εντός έδρας ματς (25/11) με αντίπαλο τον Λεύκιππο Ξάνθης: “Αρχίζουμε την προετοιμασία μας από την Τρίτη για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα”, είπε ο Καραμιχάλης και πρόσθεσε: “Το σκεπτικό μας πρέπει να είναι το εξής: Δουλειά, δουλειά, δουλειά… Επίσης πρέπει να διασφαλίσουμε την έδρα μας. Με τίποτα και σε καμιά περίπτωση, δεν πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να σκέφτεται πως μπορεί να νικήσει μέσα στο γήπεδό μας”.

Το “ευχαριστώ” του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου

Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού, Μιχάλη Φωτιάδη για την παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι (18/11) κόντρα στον Π.Σ. Ευκαρπίας.

Μέλη από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου, μαζί με μεμονωμένους φιλάθλους, την Κυριακή βρέθηκαν στο ΔΑΚ Ευκαρπίας προκειμένου να υποστηρίξουν στην αγαπημένη μας ομάδα.

Δυστυχώς με το τελικό αποτέλεσμα δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να φανούμε αντάξιοι της στήριξης του και των προσδοκιών του. Η βοήθεια όλων των φίλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς μας δίνει δύναμη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…