Κεντρική Basket League Κύμη Η “πρώτη” Κουτσού και Συμεωνίδη (pics)

Η “πρώτη” Κουτσού και Συμεωνίδη (pics)

IMG 8320

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την Κύμη με προπονητή της ομάδας, τον Ισίδωρο Κουτσό και βοηθό του τον Σάββα Συμεωνίδη, με τον πρόεδρο της ομάδας της Εύβοιας, Αλέξανδρο Θεοδώρου, να ενημερώνει τους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης για το νέο προπονητικό τιμ. Δηλώσεις έκαναν μετά το τέλος της προπόνησης οι Κουτσός και Συμεωνίδης , ενώ και οι δύο στάθηκαν στην σκληρή δουλειά που έχει να κάνει η ομάδα για να αποφύγει τα δύσκολα.

Οι δηλώσεις του Κουτσού:

“Ευχαριστώ την διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης για την εμπιστοσύνη της να μου αναθέσει την καθοδήγηση της ομάδας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Νιώθω υψηλό αίσθημα ευθύνης για το έργο που αναλαμβάνω με σκοπό την αντιστροφή των άσχημων αποτελεσμάτων, τα οποία θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας. Αντιμετωπίζω αυτήν την πρόκληση ως ένα μεγάλο κίνητρο για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο της. Αντικαθιστώ έναν εξαιρετικό προπονητή και φίλο, τον Γιάννη Καστρίτη, στον οποίο εύχομαι τα καλύτερα. Στόχος μας αυτήν την στιγμή είναι να δουλέψουμε πάνω στην ψυχολογία και στο κομμάτι της άμυνας για να έχουμε άμεσα όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό που υποσχόμαστε είναι σκληρή δουλειά και ότι θα καταθέτουμε κάθε φορά τον εαυτό μας στο παρκέ”.

Οι δηλώσεις του Συμεωνίδη:

“Δεν κρύβω ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα προπονητικά και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΚΑΕ και τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου που με εμπιστεύτηκαν. Επιπλέον, οφείλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Ισίδωρο Κουτσό που από την πρώτη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον της ομάδας μου έδειξε με τα λόγια του ότι με πιστεύει και με εμπιστεύεται. Άλλωστε, με τον κόουτς Κουτσό μας συνδέει γνωριμία χρόνων, από όταν εγώ ήμουν προπονητής του Παπάγου και τον είχα παίκτη,και όπως έχουμε διαπιστώσει σε αυτά τα χρόνια έχουμε κοινή μπασκετική φιλοσοφία. Σήμερα, από την πρώτη μας προπόνηση με την Κύμη, αντιλήφθηκα ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Βρισκόμαστε όμως αυτήν την στιγμή σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο μήνα αγωνιστικά. Εκτιμώ όμως ότι θα κάνουμε όλοι ότι περνάει από το χέρι μας και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της”.

IMG 1846 IMG 8335 IMG 8318

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…