Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Φραγκιάς: “Σε τρεις εβδομάδες έχουμε Κολοσσό”

Φραγκιάς: “Σε τρεις εβδομάδες έχουμε Κολοσσό”

Φραγκιάς

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στη Basket League, επικρατώντας άνετα εντός έδρας του Ρεθύμνου, για την έκτη αγωνιστική. Ο Ιστορικός πήρε τον πρώτο τελικό κι ετοιμάζεται για έναν δεύτερο με τον Κολοσσό σε τρεις εβδομάδες στη Νέα Σμύρνη, όπως υποστήριξε ο Βασίλης Φραγκιάς.

“Σαφέστατα και είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν για αρκετούς λόγους, πέραν των βαθμολογικών. Δημιουργήσαμε διαφορά 15 πόντων, αλλά το Ρέθυμνο «απάντησε» και ισοφάρισε, αλλά δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να ξεπεράσουμε αυτή την…«σκόπελο» στο δεύτερο ημίχρονο, παραμείναμε ήρεμοι και από την άμυνα μας και έχοντας ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, δημιουργήσαμε νέα διψήφια διαφορά, την οποία διατηρήσουμε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ήταν, απλά, η δεύτερη νίκη της ομάδας, ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μας, ενώ ουσιαστικά έχουμε περιθώριο τριών εβδομάδων, μέχρι το παιχνίδι με τον Κολοσσό, πάλι στην έδρα μας. Ο στόχος ήταν να φτάσουμε στην νίκη και πως θα το καταφέρναμε, ανεξαρτήτως το ποιοί έπαιξαν. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, διορθώνοντας τις αδυναμίες μας και αυξάνοντας τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού μας”, τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…