Κεντρική Ελλάδα Ευρωπαϊκή Διάκριση για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Ευρωπαϊκή Διάκριση για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

astynomikoi elladas

Κατά τις εργασίες του 38ου συνεδρίου της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών U.S.P.E., τιμήθηκε με ειδικό βραβείο, η αντιπροσωπευτική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης και της Ελληνικής Αστυνομίας, απόρροια των τριών συνεχόμενων κατακτήσεων Ευρωμπάσκετ.

Η Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση αποφάσισε να αποδώσει το βραβείο «Καλύτερης Ομάδας» στον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας, Ηλία Καλαντωνέα, στον εκπρόσωπο των παικτών και νυν αρχηγό της ομάδας Αναστάσιο Κωνσταντώνη και στον πρώην Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. Ιωάννη Γρίμμα, ένας από τους εμπνευστές και στυλοβάτες αυτής της εμβληματικής ομάδας.

«Αποτελεί την σημαντικότερη επιτυχία αυτή η επιβράβευση για τον θεσμό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Ήταν μια δικαίωση όλων των ετών και όλων των ανθρώπων που έχουν περάσει από την ομάδα, παικτών, προπονητών και παραγόντων» δήλωσε ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Ηλίας Καλαντωνέας και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να έχει επιτυχίες, γιατί δίπλα της υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό και όπως έχουμε πάει μέχρι τώρα ταπεινά, θα συνεχίσουμε με ταπεινότητα, ομόνοια και αγάπη για την επόμενη κατάκτηση». Και κατέληξε:

«Ως προπονητής πλέον αυτής της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τη διοίκηση για ότι έχουν κάνει για μας, αλλά και για τις επόμενες επιτυχίες που θα ακολουθήσουν».

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ακόμη μια επιτυχία σημειώθηκε, καθώς επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της USPE, ο γενικός γραμματέας της Α.Ε.Α.Ε. Ρήγας Ουσταμπασίδης, δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στον αστυνομικό αθλητισμό της χώρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…