Κεντρική Α1 Χρυσικόπουλος:”Βρίσκουμε τα πατήματά μας, θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο”

Χρυσικόπουλος:”Βρίσκουμε τα πατήματά μας, θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο”

Σε δηλώσεις που έκανε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, μίλησε για το νικηφόρο σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ και την νίκη απέναντι στην Κύμη, ενώ στην συνεχεία συμπλήρωσε πως η ομάδα του βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίνος Χρυσικόπουλος:

Για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του ΠΑΟΚ: “Σίγουρα έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας και πιστεύω ότι, όσο περνάει ο καιρός και όσο περνάμε χρόνο μέσα στο γήπεδο όλοι μαζί, γνωρίζοντας το πόσο σκληρά δουλεύουμε, θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε τα σερί”.

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ των πρώτων αγωνιστικών με αυτόν του αγώνα με την Κύμη: “Σίγουρα υπάρχουν διαφορές. Όταν μια ομάδα είναι καινούρια δεν γίνεται να παίζει τόσο καλά από την αρχή. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι”.

Για τον αγώνα με την Φρίμπουργκ: “Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε τη νίκη. Είναι μονόδρομος για εμάς. Η Φρίμπουργκ έχει δείξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά από την στιγμή που παίζουμε και στην έδρα μας, θεωρώ ότι πρέπει να φτάσουμε στη νίκη ανεξάρτητα από το τι θα αντιμετωπίσουμε”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Α1

Δειτε επισης

Τσαλμπούρης: “Θέλω να παίξω στην εθνική ομάδα”

Εμφατική ήταν η εμφάνισή του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για την …