Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τίμα:”Θα δούμε όταν πατήσουμε παρκέ”

Τίμα:”Θα δούμε όταν πατήσουμε παρκέ”

4585565 770x480 1

Σε δηλώσεις του ο Γιάνις Τίμα,υποστήριξε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια (17/10) έχει ξεχωριστεί σημασία για εκείνον,καθώς θα αναμετρηθεί με την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λετονός: “Μέχρι στιγμής είναι όλα φυσιολογικά. Θα δούμε τι θα γίνει όταν πατήσουμε στο παρκέ. Ο κόσμος αγαπά πολύ το μπάσκετ εκεί, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε και να πάρουμε τη νίκη».Είμαστε ένα καλό γκρουπ παικτών, προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, νιώθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον στο παρκέ όσο περνάει ο καιρός και μπορείτε να δείτε και στο πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Χίμκι πως παίξαμε καλό ομαδικό μπάσκετ και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο όλα θα είναι καλά.

Σίγουρα παίξαμε δυνατά, ειδικά στην άμυνα και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, μοιράσαμε την μπάλα. Όλα τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να μαρκάρεις μια ομάδα που έχει 6-7 παίκτες που σκοράρουν από 10 πόντους ο καθένας. Δυσκολεύεται η άμυνα, περισσότερο από το να έχει να σταματήσει έναν παίκτη που σημειώνει 30. Κάθε μέρα διαφορετικός παίκτης από εμάς βγαίνει μπροστά και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …