Κεντρική Basket League Τα ενδιαφέροντα στατιστικά του Ηφαίστου με τον Κολοσσό

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά του Ηφαίστου με τον Κολοσσό

apo gipedo ifaistos 3

Ο Ήφαιστος υποδέχεται τον Κολοσσό(27/10, 15:45) στη Λήμνο σε μια νησιωτική κόντρα με πολύ ενδιαφέρον, που περιλαμβάνει και αριθμούς σε σχέση με τις δύο ομάδες με αρκετό ενδιαφέρον.

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τους αριθμούς της αναμέτρησης:

«Δύο από τις εκπροσώπους της νησιωτικής Ελλάδας στην Betshop Basket League θα αναμετρηθούν το Σάββατο (27/10, 15:45) στη Λήμνου όπου ο Ήφαιστος θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό H Hotels στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους παιχνίδι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ

ΣΕΡΙ

Στα 12 διαδοχικά παιχνίδια της Betshop -μαζί με τα εννιά τελευταία με το Λαύριο Aegean Cargo πέρσι- με τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ έχει φτάσει ο Αντουέιν Ουίγκινς.

Εννιά συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος -συμπεριλαμβανομένων έξι περσινών με τον Προμηθέα- με τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ έχει φτάσει ο Σον Έβανς.

Ο Τζέρι Σμιθ “φλέρταρε” με την αποβολή και στα τρία πρώτα ματς του Πρωταθλήματος όμως έμεινε τελικά στα τέσσερα προσωπικά φάουλ.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Μία αρνητική πρωτιά έχει ο Ήφαιστος μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει φτάσει σε τριψήφιο αριθμό ριμπάουντ έχοντας 99.

ΡΕΚΟΡ

Επτά πόντους μακριά από τους 300 στην Betshop Basket League βρίσκεται ο Σον Έβανς.

Ο Σπύρος Μούρτος δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει σκορ στο Πρωτάθλημα. Ο εκ των αρχηγών του Ήφαιστου χρειάζεται τρεις πόντους για να φτάσει τους 800 στην κατηγορία.

Ένα αμυντικό ριμπάουντ απέχει από τα 100 ο Γιώργος Διαμαντάκος.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

ΣΕΡΙ

Ο Ταϊρίκ Ντουρέν είχε τουλάχιστον τρεις ασίστ και πέντε κερδισμένα φάουλ και στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Τέσσερα τουλάχιστον κερδισμένα φάουλ σε καθένα από τα πρώτα παιχνίδια της φετινής Betshop Basket League είχε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Τουλάχιστον 13 λάθη είχαν οι Ρόδιοι στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στο φετινό Πρωτάθλημα.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ο 1ος σκόρερ μεταξύ των Ελλήνων παικτών της Betshop Basket League έχοντας 46 πόντους στις τρεις πρώτες “στροφές” του Πρωταθλήματος.

Στην πρώτη 3άδα των παικτών με το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας στις βολές βρίσκεται ο διεθνής σέντερ έχοντας 84,21% με 16/19.

Ο Ταϊρίκ Ντουρέν είναι ο παίκτης που έμεινε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο παρκέ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρώντας 101:21 λεπτά παρουσίας, χρόνος οριακά μεγαλύτερος από εκείνον του Στιβ Μπαρτ του Ρεθύμνου Cretan Kings (101:15).

ΡΕΚΟΡ

13 πόντοι χωρίζουν τον Άιβαν Άσκα από τους 500 στην Betshop Basket League. Παράλληλα με ένα εύστοχο δίποντο θα φτάσει τα 200.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής απέχει έξι πόντους από τους 1.400 στην καριέρα του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…