Κεντρική Basket League Κύμη “Πάντα μια νίκη στην πρεμιέρα είναι σημαντική”

“Πάντα μια νίκη στην πρεμιέρα είναι σημαντική”

Η Κύμη, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, μετά το ματς στάθηκε στα 17 επιθετικά ριμπάουντ της ομάδα του, ενώ σημείωσε ότι πάντα μια νίκη στην πρεμιέρα είναι σημαντική.

Αναλυτικά:

“Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και στο πρωτάθλημα. Μακάρι ο κόσμος να ευχαριστηθεί ένα όμορφο πρωτάθλημα.

Ένα τέτοιο παιχνίδι έγινε εδώ. Φύσει επιθετικό παιχνίδι, αλλά και ψυχοβγαλτικό για εμάς τους προπονητές. Ερχόμενοι να παίξουμε στην έδρα του Πανιωνίου, σε μια δύσκολη έδρα και γνωρίζοντας τον ενθουσιασμό που θα έχουν, δεν είχαμε το πλάνο να κερδίσουμε μέσα από την επίθεση.

Μια νίκη στην πρεμιέρα, όμως, είναι πολύ σημαντική και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Κομβικό σημείο ήταν το διάστημα που ο Πανιώνιος ξέφυγε με 7 πόντους και γύρισε την άμυνά του σε ζώνη. Εμείς αντιδράσαμε και κάναμε ένα σερί.

Θεωρώ ότι για ένα τέτοιο παιχνίδι και με τόσες κατοχές ο αριθμός των λαθών μας ήταν μικρός και θα μπορούσε να ήταν μικρότερος, ενώ ένα ακόμα στοιχείο ήταν και τα 17 επιθετικά ριμπάουντ. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα δουλέψουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…