Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Να φέρουμε τους Περιστεριώτες στο γήπεδο!”

“Να φέρουμε τους Περιστεριώτες στο γήπεδο!”

gaios skordilis peristeri paok

Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα της Basket League, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε πριν το παιχνίδι με τον Χολαργό και σημείωσε ότι στόχος τους είναι να φέρουν στο γήπεδο τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά:

‘Όταν είδαμε το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών ξέραμε ότι ειδικά στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας με την ΑΕΚ και συνεχίζοντας με τον Προμηθέα εκτός έδρας, οι πιθανότητες να πάρουμε κάποια νίκη ήταν λίγες. Παλέψαμε όμως για αυτές τις πιθανότητες και τώρα, μαζί με το ματς του Κυπέλλου με τον Ήφαιστο, μετράμε τρεις νίκες. Αυτό έγινε γιατί μείναμε απόλυτα πιστοί στο πλάνο του κόουτς και στα τρία παιχνίδια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Ακόμη κι αν υπήρχε, μια κάποια ευφορία μετά το «διπλό» στην Πάτρα, τη Δευτέρα που πήγαμε για προπόνηση ο κόουτς μας… προσγείωσε απότομα. Το παιχνίδι με τον Χολαργό είναι το πρώτο που θεωρητικά είμαστε εμείς το φαβορί. Και αυτό το κάνει το πιο δύσκολο από όσα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Γιατί τώρα πρέπει να διαχειριστούμε όλη αυτή την κατάσταση και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Θέλουμε με το μπάσκετ που παίζουμε και με τις νίκες που πετυχαίνουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Περιστεριώτες στις εξέδρες. Ακόμη και έναν περισσότερο φίλαθλο να έχουμε σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι μεγάλο κέρδος για την ομάδα μας, που έχει ανάγκη τον κόσμο της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …