Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό”

“Η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό”

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά στην Ευρωλίγκα, καθώς φαίνεται ότι η κόντρα ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τους “πράσινους” έχει λήξει. Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ευρωλίγκα αποδεικνύει πως πάντα ήθελε το “τριφύλλι”, ενώ αναφέρθηκε και στις ποινές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το ενδεχόμενο να γίνει Final Four στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη LiveSport:

Για την «αντιπαλότητα» με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν: “Από μέρους μας δεν υπήρχε τέτοια συμπεριφορά. Τέτοιες διαφωνίες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Σημασία έχει να τις αφήνεις πίσω και να προχωράς μπροστά. Αυτό κάναμε και η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό”.

Για τις ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Επιβλήθηκαν κάποιες κυρώσεις, επειδή είχαν συμβεί ορισμένα ανεπίτρεπτα πράγματα. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο κ. Γιαννακόπουλος απολογήθηκε δημοσίως αναγνωρίζοντας το λάθος του. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε αναστολή των κυρώσεων. Όχι διαγραφή, αναστολή. Θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν σημειωθεί ξανά ανάλογη συμπεριφορά”.

Για τη διεξαγωγή Final Four στην Αθήνα και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο: “Είναι πολύ μακρινά αυτά. Εξετάζουμε κάθε δεδομένο και οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς. Θα μελετήσουμε όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσουμε με γνώμονα την οργάνωση ενός άρτιου Final Four. Η Ελλάδα έχει παράδοση στις μεγάλες εκδηλώσεις. Για εμάς πάντα είναι ευχάριστο να έχουμε διοργανώσεις σε χώρες σαν την Ελλάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

«Μπαμ» με Ρέινολντς [pic]

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ανακοίνωσε την απόκ…