Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χάσαμε λόγω βολών και ριμπάουντ”

“Χάσαμε λόγω βολών και ριμπάουντ”

pascual

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και υπέστη τη δεύτερη ήττα του στην Ευρωλίγκα. Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το ματς τόνισε ότι η ήττα από τους Λιθουανούς ήρθε λόγω των βολών και των ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο γενικά το χάσαμε λόγω των βολών και τα ριμπάουντ. Στην τελευταία φάση χάσαμε τρία αμυντικά ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου, δεν παίξαμε άμυνα, δεν καταλάβαμε τον πρώτο παιχνιδιού. Στα πρώτα λεπτά σκοράραμε μόνο ένα δίποντο. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Ζαλγκίρις ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Δεν είχαμε ψυχραιμία.

Στην συνέχεια παίξαμε καλύτερα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση. Σε μία φάση στο ποστ η Ζαλγκίρις πήρε δύο βολές, στην συνέχεια πήραμε προβάδισμα”.

Για το σχήμα με τρεις κοντούς: “Δεν μετανιώνω, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι από την επίθεση. Στο τέλος χάσαμε και το ριμπάουντ”.

Για την τελευταία επίθεση: “Δεν ήταν θέμα κούρασης. Προσπαθήσαμε να βρούμε εύκολο καλάθι. Σε δύο φάσεις transition κάναμε λάθος και η Ζαλγκίρις πήρε πλεονέκτημα. Θέλαμε να βρούμε εύκολο σουτ, χάσαμε εύκολο καλάθι”.

Για τα ελεύθερα σουτ της Ζαλγκίρις: “Σούταραν μόνο 11 τρίποντα. Προσπαθούμε να ελέγξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Ο Ουόλκαπ είχε 17% τρίποντα. Ο Ουάιτ έχασε δύο βολές και είχε 15% στα τρίποντα. Κάναμε λάθη. Στο δεύτερο μέρος σταθήκαμε καλά, όχι όμως στην άμυνα στο ποστ. Ήταν καθοριστικό το παιχνίδι εκεί. Ο Ντέιβις πήρε 7 φάουλ. Το ποσοστό στις βολές το δικό μας και της Ζαλγκίρις ήταν καθοριστικό”.

Για την απουσία του Λοτζέσκι: “Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι για τίποτα. Αν δεις όμως τα πρώτα παιχνίδια μαζί του ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια μας. Έχει σουτ, δημιουργία, καλές αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η σεζόν είναι με 30 παιχνίδια. Πρέπει να κερδίζουμε με ή χωρίς προβλήματα»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…