Κεντρική Basket League Άρης “Αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί…”

“Αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί…”

savvas kamperidis

Δεδομένου πως ο Βαγγέλης Αγγέλου αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναικό, ο Σάββας Καμπερίδης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον Άρη στην συνέντευξη Τύπου. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε:

“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες (την όλη ένταση) να μπορέσουν να αποδώσουν. Φάνηκε ότι μας επηρέασε κάποια στιγμή , αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση και επιστρέψαμε στο ματς. Αυτό που μας πλήγωσε από το πρώτο ημίχρονο ήταν η αργή αντίδρασή μας στα σουτ του Παναθηναϊκού από την αδύνατη πλευρά. Είχαν 7/13 τρίποντα και πήραν διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, αλλά μας πλήγωσαν τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού”.

Για τον αγώνα μετά την αποβολή των Αγγέλου και Πασκουάλ: “Το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό και προσέγγιση από εκείνο το σημείο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο physical, αλλά για εμάς αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Για εμάς είναι μια πολύ καλή εμπειρία για το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…