Κεντρική NBA Πρώτα έσωσε τους Λέικερς, μετά τους… καταδίκασε ο ΛεΜπρόν! (vids)

Πρώτα έσωσε τους Λέικερς, μετά τους… καταδίκασε ο ΛεΜπρόν! (vids)

lebron

Το θρίλερ ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς επιφύλασσε πάμπολλες clutch στιγμές σε κανονική διάρκεια και παράταση, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αποτελεί, φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι αυτών. Ο “βασιλιάς” πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με pull-up τρίποντο από τα 9 μέτρα, 2.4” πριν από το τέλος, έστειλε το ματς στην παράταση!

Στον έξτρα χρόνο, οι Λέικερς έδειχναν να τα καταφέρνουν, παίρνοντας προβάδισμα 6 πόντων με 55.6” για τη λήξη αλλά ένα λέι-απ του Φορμπς, ένα χαμένο τρίποντο του Κούζμα και μια “βόμβα” του Ρούντι Γκέι έφεραν το ματς στον πόντο (142-141). Στο σημείο εκείνο, ο ΛεΜπρόν κέρδισε φάουλ και πήγε στη γραμμή των βολών αλλά το σίδερο σταμάτησε αμφότερες τις προσπάθειές του!

Η τελευταία επίθεση των Σπερς ήταν αριστουργηματική, με τον Όλντριτζ να υποδέχεται την μπάλα στο μεσαίο ποστ, τον ΝτεΡόζαν να κόβει δίπλα του και τον Πάτι Μιλς να έρχεται από τη γωνία και να σκοράρει από μέση απόσταση. Αντίθετα, οι Λέικερς επέλεξαν ένα στείρο isolation για τον ΛεΜπρόν, ο οποίος αστόχησε στο τρίποντο, αποτυγχάνοντας να σώσει και πάλι την ομάδα του.

Δείτε τις δύο τελευταίες επιθέσεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…