Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Προκλητικές μετακινήσεις

Προκλητικές μετακινήσεις

tavoulareas kiriakos

Πώς το είχε πει ο Γιώργος Παπανδρέου; «Λεφτά υπάρχουν»! Ε, φαίνεται πως οι… πολιτικές ρίζες δεν κόβονται εύκολα (και γιατί να κοπούν άλλωστε;) και στην ΕΟΚ προσπαθούν να αποδείξουν ότι υπάρχει πλεόνασμα χρημάτων. Διαφορετικά αδυνατούμε να εξηγήσουμε τους ορισμούς των παρατηρητών διαιτησίας, που τείνουν να κοστίζουν περισσότερο απ’ όσο κοστίζουν όλοι οι άλλοι μαζί.

Είδαμε μαγικά πράγματα:

  • Να φεύγει ο Ταβουλαρέας από την Καλαμάτα για να πάει στη Λήμνο.
  • Να φεύγει ο Τανατζής από την Κατερίνη για να πάει στη Ρόδο.
  • Να φεύγει ο Μητσόπουλος από τα Γιάννενα για να πάει στο Ρέθυμνο.

Τι κάνετε μωρέ; Η αποζημίωσή τους είναι 90 ευρώ και το κόστος μετακίνησής τους φτάνει στα 300! Γιατί πετάμε τόσα χρήματα; Χάθηκε να πάει ο Καλαματιανός στην Πάτρα, ο Γιαννιώτης στη Θεσσαλονίκη, ο εκ Κομοτηνής προερχόμενος αντίστοιχα και να επιλεγούν οι μικρότερες δυνατές διαδρομές; Σε λίγο θα πηγαίνουν να παρατηρήσουν διαιτητές και θα παίρνουν αεροπλάνο με ανταπόκριση από Ρώμη (γιατί να μην δουν και την «αιώνια πόλη»;). Σε λίγο θα δημιουργήσουν εσωτερικό τουρισμό! Κι αυτό θα το κάνουν χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Δίχως εξήγηση, δίχως την παραμικρή χρησιμότητα.

Δεν λέμε να φορούν «βραχιολάκι», που θα ρυθμίζει τη χιλιομετρική απόσταση που δικαιούνται να διανύσουν, αλλά να σταματήσουν οι προκλητικές μετακινήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…