Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: “Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά”

Πασκουάλ: “Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά”

paskoylal

Την Ζαλγκίρις υποδέχεται στον “Νίκος Γκάλης” ο Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι ο προπονητής των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για την ετοιμότητα που πρέπει να έχει η ομάδα για το παιχνίδι, για την σπουδαιότητα που βγάζει σαν προπονητής ο Σάρας και σχετικά με το ποσοστό που έχει ο Παναθηναϊκός στα τρίποντα είπε πως ζητούμενο είναι να κερδίσεις είτε με τρίποντα, είτε όχι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η Ζαλγκίρις διατήρησε την ποιότητά της, έστω και με διαφορετικούς παίκτες. Κάποια συγκεκριμένοι παίκτες της είναι καλύτεροι από πέρσι. Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, γιατί η Ζαλγκίρις παίζει πάντα με πολλή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα. Όμως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Αν είσαι έτοιμος, πρέπει να ελέγχεις κάποια ζητήματα τακτικά που δουλεύουμε κάθε μέρα, προτεραιότητα όμως είναι να έχεις τουλάχιστον ίδια ενέργεια με τον αντίπαλο», επεσήμανε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.”

Για τον Γιασικεβίτσιους δήλωσε: “Δεν είναι πια ένας νέος προπονητής, ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη και κάθε χρόνο κάνει εξαιρετική δουλειά. Στην Ζαλγκίρις βλέπεις ένα συγκεκριμένο DNA> Ένας προπονητής είναι σπουδαίος όταν βάζει το δικό του DNA στην ομάδα και ο Σαρούνας το έχει κάνει αυτό”.

Για το ποσοστό στα τρίποντα: “Στη διάρκεια της σεζόν μπορούν να γίνουν πολλά. Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Κόντρα στη Γκραν Κανάρια βρήκαμε τρόπο να είμαστε επιθετικοί χωρίς να σουτάρουμε πολλά τρίποντα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε με τουλάχιστον έναν πόντο, είτε με τρίποντα, είτε χωρίς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…