Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης:” Ικανοποιημένος από την εικόνα, στο μυαλό μας τώρα η Euroleague”

Παντελάκης:” Ικανοποιημένος από την εικόνα, στο μυαλό μας τώρα η Euroleague”

George Pantelakis

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παντελάκης μετά την επικράτηση με σκορ 79-56 κόντρα στα Καλύβια ενώ επισήμανε ότι η προσοχή στρέφεται στις υποχρεώσεις στην Euroleague.

Είπε χαρακτηριστικά:”Μετά από το παιχνίδι με την Fenerbahce στην Χαλκίδα, παίξαμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα απέναντι στα Καλύβια και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Πιέσαμε σωστά, είχαμε καλές αντιδράσεις όταν έπρεπε και παραμείναμε αήττητοι στην Ελλάδα. Πραγματοποιήσαμε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, πήραμε την πρώτη μας νίκη και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας για την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση με την Sopron Basket στην Ουγγαρία”.

Από την μεριά της η Άννα Σπυριδοπούλου που βρέθηκε σε πολή καλή μέρα σχολίασε:”Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς μετά την ήττα μας από την Fenerbahce. Θέλαμε να πετύχουμε μία εύκολη νίκη γιατί τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Sopron Basket στην Ουγγαρία. Δουλέψαμε κάποια πράγματα με τα Καλύβια για το ματς της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα και τα πήγαμε αρκετά καλά. Κάθε μέρα κάνουμε πολύ δουλειά στις προπονήσεις και γινόμαστε καλύτερες και αυτό θα φανεί και στα επόμενα ματς που θα δώσουμε γιατί υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…