Κεντρική NBA Ο οπαδός που πέτυχε το… πρώτο καλάθι των Νικς! (vid)
NBA

Ο οπαδός που πέτυχε το… πρώτο καλάθι των Νικς! (vid)

knicks fan

Οι Νιου Γιορκ Νικς συνάντησαν το χαμηλότερο δυνατό εμπόδιο στην πρεμιέρα τους για τη σεζόν 2018-19, αντιμετωπίζοντας τους Ατλάντα Χοκς. Η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου”, βέβαια, εκμεταλλεύτηκε αυτή τη συνθήκη στο έπακρο, νικώντας με 126-107 και σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ με 49 πόντους στη 2η περίοδο! Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν και τόσο ρόδινα στα πρώτα λεπτά…

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Νικς αστόχησαν στα 9 πρώτα σουτ που επιχείρησαν στο ματς! Ο κόουτς, Ντέιβιντ Φίζντεϊλ, κάλεσε τάιμ-άουτ μετά από μόλις 4 λεπτά αγώνα κι ενώ η ομάδα του δεν είχε σκοράρει καν εντός πεδιάς. Τη λύση ήρθε να δώσει ένας “από μηχανής θεός” από την κερκίδα του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, ο οποίος σκόραρε από το κέντρο κατά τη διάρκεια του τάιμ-άουτ και έγινε πλουσιότερος κατά 10.000 δολάρια!

“Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που γυρίσαμε το ματς στη συνέχεια”, τόνισε αστειευόμενος ο κόουτς Φίζντεϊλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού. Από το σημείο του επίμαχου τάιμ-άουτ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι Νικς σκόραραν 51 πόντους με 22/32 σουτ (!), αρπάζοντας προβάδισμα 20 πόντων και “καθαρίζοντας” την υπόθεση-νίκη.

Τα highlights της αναμέτρησης

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…