Κεντρική Basket League Μυκονιάτης: ”Καλό τεστ για εμάς ο Παναθηναϊκός”

Μυκονιάτης: ”Καλό τεστ για εμάς ο Παναθηναϊκός”

rethymno mukoniatis

Πολύ δύσκολη αποστολή για το Ρέθυμνο καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (29/10, 17:30) στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή του Ρεθύμνου να έχει στόχο η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Σχολίασε ο Σταύρος Μυκονιάτης: ”Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Παίζουμε με μία ομάδα που αγωνίζεται εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση με τρομερό ρυθμό και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, να δοκιμάσουμε πράγματα, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και για όλους τους παραπάνω λόγους αυτό αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Έπειτα από αυτό το παιχνίδι θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς τα επόμενα ματς είναι κομβικής σημασίας”.

Ενώ από την πλευρά του ο Στιβ Μπαρτ τζούνιορ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους ”πράσινους”:”Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ειδικά στην έδρα του. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να τον αντιμετωπίσεις, αφού το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φανούμε ανταγωνιστικοί.Έχουμε μπροστά μας δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια μετά τον Παναθηναϊκό, αλλά προς το παρόν έχουμε εστιάσει στο παιχνίδι της Δευτέρας. Από κει και έπειτα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, έχοντας τον χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους “τελικούς””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…