Κεντρική Basket League Μυκονιάτης για ενδεχόμενο αλλαγών: “Μιλάμε με την ομάδα”

Μυκονιάτης για ενδεχόμενο αλλαγών: “Μιλάμε με την ομάδα”

mukoniatis rethumno

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΡεθύμνουΣταύρος Μυκονιάτης, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του και μίλησε για το ενδεχόμενο αλλαγών και ενίσχυσης του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, η νίκη ήταν δίκαιη. Η ποιότητα της ΑΕΚ είναι τέτοια που είχαμε αναλύσει στο σκάουτινγκ ότι πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και σε περίπτωση που έστω και για 1 λεπτό δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να μας τιμωρήσει χάρη στο ρόστερ της. Έγινε αυτό που συνέβη. 16 λάθη και 18 πόντους που πέτυχε η ΑΕΚ από δικά μας λάθη δείχνουν αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε.

Θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πάμε το παιχνίδι μέχρι τέλους και να το διεκδικήσουμε όσο μπορούσαμε. Τα δύο νούμερα που ανέφερα δείχνουν ακριβώς το τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού. Κάναμε πολλά λάθη και η ΑΕΚ μας τιμώρησε. Έτσι το παιχνίδι πήγε στην ΑΕΚ. Εμείς συνεχίζουμε. Πρέπει να διορθωθούμε και να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτι και να ανεβάσουν την απόδοσή τους κάποιοι παίκτες.

Πάντα είναι στο μυαλό μας πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα και στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ. Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα και θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο.

Το παιχνίδι παίζεται για 40 λεπτά. Όσο μπορούμε το ελέγχουμε μέσα από την τακτική μας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρο. Από εκεί και πέρα, παίζει ρόλο και ο παράγοντας παίκτης στην απόφαση, στην επίθεση και στην άμυνα. Συμβαίνουν αυτά και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Για 33-35 λεπτά παίζουμε καλά, αλλά στο τέλος δείχνουμε ότι θέλουμε κάτι παραπάνω. θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…