Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Μακρής: “Έχουμε το υλικό και τη “δίψα” για να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο”.

Μακρής: “Έχουμε το υλικό και τη “δίψα” για να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο”.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑ και πλέον επικεντρώνει την προσοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι με τη ΦΕΑ. Ο Νίκος Μακρής μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους και ότι έχουν το υλικό και τη δίψα για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά:

“Αντιμετωπίζουμε έναν ιδιαίτερα δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος -εν αντιθέσει με εμάς- έχει διατηρήσει έναν “κορμό” παικτών, προσθέτοντας σε αυτόν τον ήδη ισχυρό “κορμό” ορισμένους ποιοτικότατους αθλητές, με μακρά πορεία στο χώρο, που είναι ικανοί να κάνουν εύκολα τη διαφορά όχι μόνο στην Α’ ΕΣΚΑ, αλλά και σε υψηλότερες κατηγορίες. Τα πρώτα δείγματα που έχουμε, εξάλλου, δείχνουν αυτό που φαινόταν και εκ των προτέρων, ότι δηλαδή η ΦΕΑ θα είναι μία απ’ τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εμείς, απ’ την άλλη, είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα, που προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα και την “ταυτότητά” μας και παιχνίδι με το παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι και -το βασικότερο- να βγάζουμε τη νοοτροπία νικητή, που αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα.

Έχουμε ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και έχουμε τόσο το υλικό, όσο και τη “δίψα” για να φτάσουμε σε ανάλογο επίπεδο με τις ομάδες που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, έχουμε δίπλα μας και τη διοίκηση και τους προπονητές μας και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου αυτό να συμβεί. Η μεγάλη νίκη την προηγούμενη Αγωνιστική, την οποία τόσο χρειαζόμασταν μιας και ήδη είχαμε μία ήττα εκτός προγράμματος, μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν και πλέον βλέπουμε με μεγαλύτερη ανακούφιση και αισιοδοξία τη συνέχεια. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από το αυριανό αγώνα και πιστεύω πως μόνο ωφέλη μπορούμε να έχουμε αντιμετωπίζοντας έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, ανεξαρτήτου δυναμικότητας του εκάστοτε αντιπάλου και αυτό θα κάνουμε και αύριο… Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Άρτεμις Αχαρνών: Παρέμεινε και ο Νασόπουλος

Ο Πλούταρχος Νασόπουλος θα παραμείνει γι ακόμη μία σεζόν στην Άρτεμις Αχαρνών. Ο 22χρονος …