Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσμε:”Καλό μάθημα η ήττα από την Μπάγερν, must win παιχνίδι με Γκραν Κανάρια”

Λάσμε:”Καλό μάθημα η ήττα από την Μπάγερν, must win παιχνίδι με Γκραν Κανάρια”

lasme booker

Ο σέντερ από την Γκαμπόν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε ένα καλό μάθημα στο Μόναχο ενώ χαρακτήρισε μονόδρομο τη νίκη κόντρα στους Ισπανούς.

Είπε αναλυτικά:”Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και την επίθεση. Ήταν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας και ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Σίγουρα ήταν μια ήττα που κοστίζει, αλλά θα επιστρέψουμε”, παράλληλα αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι:”Είναι η… ομορφιά της νέας Ευρωλίγκα. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Ήταν μια κακή ήττα για εμάς, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να εστιάσουμε στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάθε ομάδα ισπανική είναι σκληρή και κάθε παιχνίδι στη λίγκα της ACB είναι δυνατό. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και αρκετούς ψηλούς. Θα είναι δύσκολα τα μαρκαρίσματα, αλλά είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά και να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι must win παιχνίδι”.

Στη συνέχεια σχολίασε την επιστροφή στα παλιά και τους ”πρασίνους”: ”Είναι ωραίο που επέστρεψα. Απολαμβάνω το μπάσκετ αλλά και την ζωή στην Αθήνα. Ελπίζω και εγώ και η ομάδα μου να προεδρεύσουμε”, ενώ τόνισε ότι δεν τον απασχολούν οι προσωπικές διακρίσεις: ”Το εκτιμώ πολύ αυτό. Είμαι αρκετό καιρό εδώ. Εκτιμώ την ψηφοφορία, αλλά το να μην μιλάνε για μένα πολύ σημαίνει πως δεν χρειάζεται να πουν πολλά. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει. Δεν με νοιάζουν τα προσωπικά βραβεία, αλλά το πώς θα βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να νικάει”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…