Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λάσμε για Μποχωρίδη: “Δεν μου αρέσουν οι ψευτομαγκιές”

Λάσμε για Μποχωρίδη: “Δεν μου αρέσουν οι ψευτομαγκιές”

lasme

Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη, καθώς επικράτησε του Άρη στο Nick Gallis Hall. Ο Στεφάν Λάσμε κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε ένα επεισόδιο με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και μετά το ματς δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι ψευτομαγκιές.

Αναλυτικά:

“Δεν ήμουν στον Παναθηναϊκό στο διάστημα που ήταν (ο Μποχωρίδης). Δεν μου αρέσει να ανοίγω fake συζητήσεις όταν όλα έχουν τελειώσει. Δεν χρειαζόταν να γίνει και δεν μου αρέσουν οι ψευτομαγκιές.

Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Αγγέλου και ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα παίζει σκληρά και καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές τους επέτρεψαν να παίξουν έτσι σκληρά. Για μας ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του επόμενου αγώνα στην Euroleague. Έχουμε καλό σταφ, ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα και όλοι οι προπονητές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Για το καλό επίπεδο συνεργασίας του με τον Ντεσόν Τόμας: “Είναι καταπληκτικός παίκτης, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Βασικά μπορώ να ταιριάξω με τον καθένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…