Κεντρική Γ' Εθνική Καραμιχάλης: “Δείξαμε πάθος, ο χρόνος θα λειτουργεί ευεργετικά…”

Καραμιχάλης: “Δείξαμε πάθος, ο χρόνος θα λειτουργεί ευεργετικά…”

karamixalis dimitris

Ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε του Α.Ο. Πολυγύρου με 82-76 παίρνοντας έτσι το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα για την σεζόν 2018-19. Ο κόουτς, Δημήτρης Καραμιχάλης μίλησε στο mgskapollon.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και γενικότερα για την ομάδα του Απόλλωνα. Αρχικά είπε για το παιχνίδι της Κυριακής (21/10): “Δείξαμε πάθος σε καίρια σημεία του αγώνα και προσπαθήσαμε να βγάλουμε ενέργεια έτσι ώστε παίζοντας με μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα, να υπερκεράσουμε την απειρία μας απέναντι σε σοβαρούς και έμπειρους παίκτες του Πολυγύρου.

Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα που έχει εμπειρία και καλούς καλαθοσφαιριστές. Tην απειρία μας την υπερκεράσαμε με το πάθος μας και το δυναμικό μας παιχνίδι. Στο τέλος κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη που θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν ακόμη και την νίκη, αλλά ο Σαμαράς πέτυχε το μεγάλο τρίποντο στο τέλος (σ.σ. με το τρίποντο αυτό “γράφτηκε” το 80-76 στα 29” πριν το τέλος του αγώνα) και μπορέσαμε να κερδίσουμε. Περιμένουμε κάποιους βασικούς μας παίκτες να βρουν την φόρμα τους… Περιμένουμε να επανέλθει ο Τσιμπής και πιστεύω ότι με την σοβαρή δουλειά που κάνουμε, ο χρόνος θα λειτουργεί ευεργετικά για εμάς”.

Συνεχίζοντας, αναφερόμενος στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στον ΒΑΟ (σ.σ. ο Απόλλων Καλαμαριάς γνώρισε την ήττα) και στο κομμάτι της απαιτούμενης συγκέντρωσης που πρέπει να υπάρχει από τους παίκτες, ο Καραμιχάλης τόνισε: “Στην πρώτη αγωνιστική ήμασταν μαγικές εικόνες… Νομίζαμε ότι το παιχνίδι κρατά 10 λεπτά ενώ δεν κρατά 10 λεπτά. Γι’ αυτό χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της συγκέντρωσης μέσα από την προπόνηση ώστε τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του ματς“.

Για το ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΒΑΟ, ο έμπειρος κόουτς σχολίασε: “Έδειξε βελτιωμένος γιατί στον ΒΑΟ παίξαμε καλά 7-8 λεπτά και χθες ήμασταν καλοί για 20 λεπτά. Βασικά ήμασταν κατά διαστήματα καλοί στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…