Κεντρική Basket League Καμπερίδης:” Κακό ξεκίνημα, να παίζουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο”

Καμπερίδης:” Κακό ξεκίνημα, να παίζουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο”

kamperidis

Στο κακό ξεκίνημα αλλά και στη σωστή νοοτροπία που έδειξε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά στην ΕΡΤ:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό:

”Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ξεκινάμε πολύ άσχημα τον αγώνα. Ειδικά με ομάδες που έχουν την ποιότητα του Ολυμπιακού αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Νομίζω ότι αυτό που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ένταση με την οποία παίξαμε. Παίξαμε όπως λένε «δίχως να υπάρχει αύριο» σε κάθε φάση και έτσι πρέπει να παίζουμε γενικά γιατί αυτή είναι η ταυτότητα της ομάδας. Πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα, να δημιουργούμε προϋποθέσεις να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο ώστε να είμαστε πιο παραγωγικοί, αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς”.

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη:

”Είναι κρίσιμη αναμέτρηση αυτή με τη Λέφσκι, χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μεγιστοποιήσει τις ελπίδες μας για πρόκριση. Είναι μια ομάδα έμπειρη και θα πρέπει να τη διαχειριστούμε περίπου όπως διαχειριστήκαμε το δεύτερο ημίχρονο σήμερα, μόνο που θα πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…