Κεντρική Elite League Καλαϊτζίδης: “Ήμασταν επηρεασμένοι με την αποχώρηση του προπονητή”

Καλαϊτζίδης: “Ήμασταν επηρεασμένοι με την αποχώρηση του προπονητή”

dimitris kalaitzidis iraklis

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Πάτρας για την τέταρτη αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο παίκτης του Γηραιού, Δημήτρης Καλαϊτζίδης,μετά το ματς τόνισε ότι ήταν επηρεασμένοι στο παιχνίδι με την αποχώρηση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη από τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

  • Δημήτρη, στο ματς με τον Απόλλωνα, παρουσιάσατε δυο πρόσωπα. Τι αλλάξατε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρατε τη μεγάλη διαφορά που σας έδωσε τη νίκη;

“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με την παραίτηση του προπονητή. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση, κάναμε κάποια χαζά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πετύχει ορισμένα εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά και πήραμε τη νίκη”.

  • Δηλαδή σας επηρέασε η αποχώρηση προπονητή;

Σίγουρα μας επηρέασε, δεν το περιμέναμε. Ήρθε μετά απο ένα κακό αποτέλεσμα και κακή εμφάνιση με το Μαρούσι. Αυτό όμως που μας επηρέασε περισσότερο, ήταν ολα τα σύννεφα που υπήρχαν απο πάνω μας και αφορούσαν τον αντικαταστάτη. Ζούσαμε καθημερινά με το ποιος θα έρθει κι ακόμη περιμένουμε”.

  • Ξεκινώντας την προσπάθεια σας εφέτος, βάλατε ως στόχο την άνοδο; Δίνεις στον Ηρακλή τον τίτλο του φαβορί;

“Ξεκάθαρα αλλα τα ίδια λέγαμε και πέρυσι και δεν τα καταφέραμε. Το ροστερ μας είναι γεμάτο και η ομάδα χτίστηκε με στόχο την άνοδο. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα παλέψουν για τα πλέι οφ”.

  • Την επόμενη αγωνιστική παίζετε στην Καστοριά. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή;

“Ακόμη δεν την έχω δει την Καστοριά και το ματς είναι σε δυο εβδομάδες. Έχω δει τα αποτελέσματα της και θεωρώ πως έχει καλούς παίκτες και προπονητή. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…