Κεντρική Basket League Γιάνκοβιτς: ”Δεν θα ήθελα να πω μεγάλα λόγια”

Γιάνκοβιτς: ”Δεν θα ήθελα να πω μεγάλα λόγια”

2006070

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην ψυχή που έβγαλε η ομάδα αλλά και στην σωστή δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

”Νομίζω η τακτική είναι ένα 30% και το υπόλοιπο είναι η ψυχή και το πάθος που είχαμε για τη νίκη. Είχαμε μία εβδομάδα γεμάτη να προετοιμαστούμε, ξέραμε τι είναι ο ΠΑΟΚ και τον σεβαστήκαμε. Ο προπονητής μας καθοδήγησε εξαιρετικά στο τι πρέπει να κάνουμε και νομίζω ότι το κάναμε σε μεγάλο ποσοστό σήμερα”.

Για το αν είναι ένα μήνυμα αυτή η νίκη:

”Είναι μία καινούργια ομάδα, όλα είναι καινούργια. Φυσικά, χρειάζεται χρόνος για να δεθεί και να υπάρξει χημεία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν δώσει χρόνο και χρήμα για να φτάσει εδώ η ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Αν θα δούμε ανάλογες νίκες στη συνέχεια: 

”Δεν θα ήθελα να πω μεγάλα λόγια. Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες πολύ καλούς, έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και όσο πιο δυνατά γίνεται. Νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…