Κεντρική Β' Εθνική Γεωργιάδης: “Δύσκολο παιχνίδι, να φύγουμε νικητές”

Γεωργιάδης: “Δύσκολο παιχνίδι, να φύγουμε νικητές”

stauros georgiadis oiakas oiax nauplio

Ο Οίακας Ναυπλίου έχει ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά του, καθώς θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ιλίου εκτός έδρας για την τρίτη αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Διαμαντής Φιλίνης, τόνισε ότι θέλουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ενώ ο παίκτης του Οίακα, Σταύρος Γεωργιάδης, σημείωσε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουν να φύγουν νικητές.

Αναλυτικά:

Διαμαντής Φιλίνης: “Η Ένωση Ιλίου είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη στην έδρα της. Τους γνωρίζουμε από πέρσι και άξια πήραν την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Η ομάδα μας βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε παντού να επιβάλουμε το ρυθμό μας στοχεύοντας τη νίκη. Είμαστε δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητές και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα. Μιας και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν να ευχηθώ υγεία σε όλες της ομάδες”.

Σταύρος Γεωργιάδης: “Την Κυριακή με την Ένωση Ιλίου είναι ένα παιγνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και η Ένωση είναι με δύο συνεχόμενες ήττες και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς όμως μετά το στραβοπάτημα στον Δούκα και την νίκης επί της Ελευσίνας, θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την ποιότητα και την ομαδικότητα παιγνιδιού και να το μετατρέψουμε σε νίκη. Έτσι και αυτή την Κυριακή πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φύγουμε νικητές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …