Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Χαμός στον Πανιώνιο

Χαμός στον Πανιώνιο

alevrogiannis panionios2

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Ο «Ιστορικός» δεν λέει να ησυχάσει, καθώς -μετά τη βαριά, αλλά εντέλει λογική κι αναμενόμενη ήττα στο Λαύριο– ξέσπασε νέα διοικητική κρίση (ίσως τα δύο να είναι άσχετα μεταξύ τους), με παραιτήσεις κι ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος!

Ας ξεκινήσουμε από τα γεγονότα: Ο Ίναχος Παππάς, ένας εκ των τεσσάρων που είχε υποδειχθεί -από τον Σταύρο Αλευρογιάννη– ως ένας εκ των τεσσάρων στους οποίους ο «γιατρός» κούνησε το δάχτυλο, μετά τη σωτηρία την περσινή σεζόν, όχι μόνο… έθαψε το τσεκούρι του πολέμου, αλλά προχώρησε σε σύμπραξη με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου. Μέχρι πρότινος…

«Μετά από εξελίξεις, που μου γνωστοποιήθηκαν μέσω τρίτων προσώπων κι όχι από την ιδιοκτησία της ΚΑΕ Πανιώνιος και αφορούν σε αγωνιστικά και διοικητικά, δηλώνω την παραίτησή μου από την εξωδιοιητική επιτροπή και από τη θέση μου ως εκπροσώπου της ΚΑΕ Πανιώνιος στον ΕΣΑΚΕ» ανέφερε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς θα κληθεί ο ίδιος να εξηγήσει, στους φίλους του συλλόγου. Οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για επαναδιαπραγμάτευση πώλησης της ΚΑΕ, στην ίδια ομάδα ανθρώπων, που είχε προσπαθήσει το καλοκαίρι να αναλάβει τις τύχες της. Που είχε «αναλάβει» για κάποιες ημέρες, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών, ακόμα και αυστηρή σύσταση από την ηγεσία της λίγκας. Σε αυτούς παραδίδεται -σύμφωνα με πληροφορίες- το τμήμα μπάσκετ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αλευρογιάννης δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο, ότι βρίσκεται αναγκαστικά στη θέση του, ότι ψάχνει ευκαιρία να απαλλαγεί. Όπως είναι εξίσου πρόδηλο ότι οι συμμαχίες της μιας βραδιάς δεν μπορεί να έχουν διάρκεια και πως όλοι όσοι συμμετείχαν (έστω και με «ψήφο ανοχής») είναι συνυπεύθυνοι. Γιατί είναι τεράστιο το μέγεθος του Πανιωνίου για να αποποιηθεί των ευθυνών, όποιος προλάβει να φύγει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ομάδα (το αγωνιστικό τμήμα) που εκ των πραγμάτων υπολείπεται των αντιπάλων της, καλείται να συνεχίσει να αγωνίζεται, δίχως κανείς να γνωρίζει «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…