Κεντρική Basket League Basket League: Ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική με “αιώνιους”

Basket League: Ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική με “αιώνιους”

aris panathinaikos

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (29/10) η τέταρτη αγωνιστική της Basket League. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη (17:00, ΕΡΤ2), ενώ ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με το Ρέθυμνο (17:30, Cosmotesport4) στο “Νίκος Γκάλης”.

Ο Ολυμπιακός ύστερα από τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να πάρει ακόμη μία και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν υπολογίζει στον Γιάνις Στρέλνιεκς, που είναι τραυματίας. Ο Άρης από την πλευρά του προέρχεται και αυτός από ευρωπαϊκή νίκη και θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” τους “ερυθρόλευκους”.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, θέλει να επανέλθει στις νίκες και στη συνέχεια να ρίξει το βάρος του στις επόμενες υποχρεώσεις του. Το Ρέθυμνο δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης ακόμη στην Basket League και θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, για να ανεβάσει την ψυχολογία του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…