Κεντρική ΝΒΑ_ Απόλυτος κυρίαρχος ο Τζοέλ Εμπίιντ (vid)

Απόλυτος κυρίαρχος ο Τζοέλ Εμπίιντ (vid)

joel embiid

Ο Τζοέλ Εμπίιντ έχει μπει στην 3η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας και φαντάζει έτοιμος να αποδείξει ότι το όνομά του θα πρέπει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη. Ο Καμερουνέζος σούπερ-σταρ έπιασε δουλειά απέναντι στη φροντ-λάιν των Σικάγο Μπουλς και με τα στάνταρ απόδοσης που έπιασε, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να ηττηθούν οι Φιλαδέλφια 76ερς.

Συγκεκριμένα, ο Εμπίιντ έμεινε για 32 λεπτά στο παρκέ και σκόραρε 30 πόντους με 9/14 σουτ και 12/14 βολές, φθείροντας ασταμάτητα τους αντίπαλους ψηλούς. Ακόμη, κατέβασε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ κι έδωσε 4 τάπες ενώ έκανε μονάχα 2 λάθη, παρά την αδυναμία του στον εν λόγω τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέρος της πεντάδας των Σίξερς, όταν αυτοί “έτρεξαν” ένα επιμέρους σκορ 37-18 στην 3η περίοδο, “καθαρίζοντας” από νωρίς την υπόθεση-νίκη.

Ήταν μια υπερπλήρης, two-way εμφάνιση από τον θηριώδη σέντερ, ο οποίος διέθετε πολλαπλούς τρόπους, ώστε να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι. Ο Εμπίιντ σκόραρε με πρόσωπο στο καλάθι (face-up σουτ), έπαιξε με πλάτη, έκανε επίδειξη του εξαιρετικού του footwork ενώ κέρδισε σωρεία φάουλ, υπό τις ιαχές του ενθουσιώδους κοινού της Φιλαδέλφια!

Τα highlights του Εμπίιντ

https://www.youtube.com/watch?v=ZdRhi5cXrB0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…