Κεντρική Elite League Απόλλων Πάτρας: Διοικητικό αδιέξοδο

Απόλλων Πάτρας: Διοικητικό αδιέξοδο

apollon patras

Σε διοικητικό αδιέξοδο εξακολουθεί να βρίσκεται ο Απόλλωνας Πατρών, καθώς ούτε στη χθεσινή γενική συνέλευση υπήρξε κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν αναβολή για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για να βρεθεί κάποια λύση.

Στη γενική συνέλευση το “παρών” έδωσαν λιγότερα μέλη σε σχέση με την πρώτη, που είχε πραγματοποιηθεί. Τα μέλη για ακόμη μία φορά δεν συμφώνησαν και πάλι ξεχώρισαν οι αντεγκλήσεις και τα προσωπικά οφέλη. Ο προεδρεύοντας Κώστας Αποστολόπουλος προσπάθησε μαζί με τους  Καρατζά, Λιανού, Β. Γιαννόπουλου και της Ευαγγελίας Νιάρου να στρέψουν την κουβέντα στις εκλογές του ερασιτέχνη που είναι το φλέγον ζήτημα, χωρίς όμως τελικό αποτέλεσμα αφού για μια ακόμη φορά ο καθένας επί της ουσίας, έλεγε το δικό του!

Οι δύο πλευρές είπαν βαριές κουβέντες και για ακόμη μία φορά υπήρξε αδιέξοδος. Πλέον, όλοι θα ξανά βρεθούν στις 29 Οκτωβρίου, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση και μην καταφύγουν στη λύση του “Πρωτοδικείου”.

Πηγή: Matchnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…