Κεντρική Basket League Άρης Οπαδός του Άρη δίνει το διαρκείας του σε άνεργο μέσω κλήρωσης!

Οπαδός του Άρη δίνει το διαρκείας του σε άνεργο μέσω κλήρωσης!

aris diarkeias

Τα διαρκείας κυκλοφόρησαν εδώ και μία εβδομάδα και στον Άρη περιμένουν την στήριξη του κόσμου… Ενας φίλος των “κιτρίνων” αγόρασε εισιτήριο διαρκείας για την νέα σεζόν προκειμένου να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο λόγω αποστάσεως δεν θα μπορεί να παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια του Άρη και ζήτησε το διαρκείας του να δοθεί σε άνεργο φίλο των “κιτρίνων” μετά από κλήρωση που θα γίνει. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ξεχωριστή και… αξιέπαινη κίνηση!

Λυπηρίδης στο eBasket: “Γίνεται υγιής προσπάθεια, να στηρίξει ο κόσμος”: Θυμηθείτε τι είπε ο άλλοτε παίκτης του Άρη πατώντας εδώ

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ένας φίλος του ΑΡΗ που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ.

Από σήμερα (10/09) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (13/09) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.    

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη 13/09, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14/09)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…