Κεντρική Basket League Άρης Λυπηρίδης στο eBasket: “Γίνεται υγιής προσπάθεια, να στηρίξει ο κόσμος”

Λυπηρίδης στο eBasket: “Γίνεται υγιής προσπάθεια, να στηρίξει ο κόσμος”

lipiridis aris

Ήταν μέλος του… μεγάλου Άρη, τότε που οι “κίτρινοι” ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του ελληνικού μπάσκετ. Πανηγύρισε πολλά τρόπαια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και “έζησε” από κοντά τις μεγάλες δόξες των “κιτρίνων”, όπως τον Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Χάρη Παπαγεωργίου αλλά κι άλλους που συνέβαλαν στο να πρωταγωνιστεί ο Άρης. Ο Βασίλης Λυπηρίδης αν μη τι άλλο αποτελεί μια σημαντική προσωπικότητα των “κιτρίνων” και το ebasket.gr απευθύνθηκε σε αυτόν ώστε να μιλήσει για τον φετινό Άρη.

Για το… restart που επιχειρείται στους “κίτρινους” στη μετά Λάσκαρη εποχή, είπε: “Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται τώρα και από τον κ. Γουλιέλμο και από τον Χάρη Παπαγεωργίου σαν πρόεδρο. Να μην μιλάμε ακόμη για αναγέννηση γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί λίγο να ακούει για φιλόδοξα σχέδια. Να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, πρώτα σε μια επαναφορά του συλλόγου σε μια υγιή κατάσταση μετά τις περσινές δύσκολες συγκυρίες που συνέβησαν”.

“Η κατεύθυνση είναι σωστή, είμαι αισιόδοξος…”

Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο Λυπηρίδης. “Η κατεύθυνση είναι σωστή, αρκεί και η πορεία να παραμείνει σωστή. Είμαι αισιόδοξος γιατί χτίζεται σε μια ειλικρινή βάση μέχρι τώρα η προσπάθεια της διοίκησης. Αλλά, ξέρεις, οι Αρειανοί είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί γιατί αρκετοί πίστευαν στον κ. Λάσκαρη και προέκυψαν τόσα προβλήματα στην συνέχεια. Αλλά φαίνεται να είναι μια υγιής προσπάθεια…”.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Λυπηρίδης που έκανε… αρκετές δουλειές στο παρκέlipiridis aris 3

“Οι φίλαθλοι του Άρη να γεμίσουν το γήπεδο”

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος και το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί; “Είναι παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι και γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι καλοί παίκτες… Το δέσιμο της ομάδας είναι το μεγάλο στοίχημα και πιστεύω πως ο κ. Αγγέλου μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον τομέα”.

Τέλος, με αφορμή ότι κυκλοφόρησαν τα διαρκείας και η στήριξη προς την ΚΑΕ είναι απαραίτητη, ο Λυπηρίδης “έστειλε” το μήνυμα στους φίλους της ομάδας πως θα πρέπει να είναι κοντά σε αυτή, όπως άλλωστε έχουν κάνει και κατά το παρελθόν.

“Νομίζω πως οι φίλαθλοι του Άρη όταν βλέπουν μια φιλότιμη προσπάθεια, την στηρίζουν και αυτό τους καλούμε να κάνουμε και φέτος. Να καταφέρουμε ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, να αφήσουμε πίσω αυτά που μας πλήγωσαν για να πετύχουμε όσο το δυνατόν υψηλότερους στόχους. Γι’ αυτό και θέλουμε οι φίλοι του Άρη να γεμίσουν το γήπεδο, κάτι που έχουν κάνει σε πιο δύσκολες στιγμές”.

Με την Εθνική ομάδα…lipiridis aris 2.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…