Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στην Cosmote TV το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”

Στην Cosmote TV το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”

pavlos giannakopoulos

Ο Παναθηναϊκός τιμά την μνήμη του ιστορικού πρόεδρου Παύλου Γιαννακόπουλου και θα φιλοξενήσει στο “Νίκος Γκάλης” τις Φενέρμπαχτσέ και Χίμκι. Οι τηλεθεατές  έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα έχουν προγραμματιστεί στο τουρνουά ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Αναλυτικά:

“Ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ τιμά την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, φιλοξενώντας στο ¨Νίκος Γκάλης” τη Φενέρμπαχτσέ των Κώστα Σλούκα και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και την Μακάμπι Τελ Αβιβ και οι φαν του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη την αγωνιστική δράση και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του διήμερου τουρνουά (27 – 28/9) «Παύλος Γιαννακόπουλος» ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Την Πέμπτη 27/9, το τουρνουά κάνει πρεμιέρα με τον αγώνα Φενέρμπαχτσέ – Μακάμπι (18.30, COSMOTE SPORT 4HD) και η πρώτη σύνδεση με το ΟΑΚΑ θα γίνει λίγο πριν την έναρξη, μέσω του pre game show (18.00, COSMOTE SPORT 4HD). Η εκπομπή θα επιστρέψει στις 20.30, πριν το τζάμπολ της τελευταίας αναμέτρησης της ημέρας ανάμεσα στον Παναθναϊκό ΟΠΑΠ και την Χίμκι (21.15, COSMOTE SPORT 4HD).

Την Παρασκευή 28/9 οι συνδρομητές θα «μεταφερθούν» ξανά μέσω του pre game show στο γήπεδο (17.30), και στις 18.00 θα παρακολουθήσουν τον «μικρό τελικό». Στις 20.00 το pre game show θα επανέλθει στο COSMOTE SPORT 4HD για το σχολιασμό και τις προβλέψεις του μεγάλου τελικού που θα ξεκινήσει στις 20.30.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στην περιγραφή των αγώνων θα είναι ο Βασίλης Σκουντής, ενώ ο Ρήγας Δάρδαλης θα βρίσκεται στην παρουσίαση από το παρκέ του ΟΑΚΑ, έχοντας δίπλα του τους Γιώργο Καλαϊτζή και Δημήτρη Παπανικολάου, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί με τη φανέλα των «πρασίνων». Παράλληλα, οι Κώστας Κατέβας, Άρης Μπάρκας, Κυριάκος Κουρουτσαβούρης και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία του γηπέδου για να συνομιλήσουν με μοναδικές φυσιογνωμίες του μπάσκετ που θα είναι στο ΟΑΚΑ, για να τιμήσουν την μνήμη του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Επιπλέον, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των pre game εκπομπών κατά τη διάρκεια του διημέρου, να παρακολουθήσουν τα ξεχωριστά βίντεο της δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV, με δηλώσεις μπασκετικών προσώπων για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όπως οι Ντίνο Ράτζα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νικ Καλάθης, και Τσάβι Πασκουάλ, όμορφες στιγμές που έλαβαν χώρα στο μίνι τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που έγινε στο κλειστό της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος», στιγμιότυπα από την πορεία προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, αλλά και τα νέα πρόσωπα που έχουν στο ρόστερ τους οι τρεις άλλοι «μονομάχοι» του τουρνουά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…