Κεντρική Διεθνή Ροντλ: “Η Ελλάδα είναι ολοφάνερα ισχυρότερη”

Ροντλ: “Η Ελλάδα είναι ολοφάνερα ισχυρότερη”

rodl

Ο Χένρικ Ροντλ υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι η πιο ισχυρή ομάδα του τέταρτου ομίλου στη Β’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

“Tο Παγκόσμιο κύπελλο έχει αναβαθμιστεί αρκετά με τη μετατροπή του Eurobasket σε διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια. Για να περάσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει πρώτα να προκριθείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να καταλάβεις τη σωστή θέση. Έτσι, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πιο σημαντικό από ποτέ”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας στην ιστοσελίδα της FIBA και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας:

“Η Ελλάδα είναι ολοφάνερα ισχυρότερη. Η Εσθονία και το Ισραήλ διαθέτουν σπουδαίες ομάδες, στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας. Νομίζω πως πρέπει να τις νικήσουμε στη χώρα μας. Η Εσθονία δεν διαθέτει τα μεγάλα ονόματα ακόμα, αλλά ξέρει πως να παίξει και είναι επικίνδυνη από μακριά. Πρέπει να τους προσέξουμε. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ιδιαιτέρως δύσκολα. Αυτό το πρώτο παιχνίδι στο Ταλίν είναι μία πρόκληση για μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…