Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ικανοποιητικά όσα έχουμε δείξει”

“Ικανοποιητικά όσα έχουμε δείξει”

andreas

Το Ρέθυμνο ολοκληρώνει σιγά σιγά την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς. Ο παίκτης της ομάδας, Ανδρέας Χριστοδούλου, ανέφερε ότι όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικά, ενώ τόνισε ότι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την Κύμη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Aναλυτικά:

“Σιγά σιγά ολοκληρώνουμε την προετοιμασία, η οποία όπως κάθε χρόνο είναι δύσκολη για όλους μας. Υπάρχει κούραση, αλλά θεωρώ πως τα στοιχεία που έχουμε δείξει είναι αρκετά ικανοποιητικά, παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδες της Basket League. Αύριο (29/09) είναι το τελευταίο μας φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Στόχος μας είναι να δείξουμε βελτίωση σε κάποια πράγματα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στη Χάποελ.

Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία να ενσωματωθεί και ο καινούριος μας συμπαίκτης, Στιβ Μπαρτ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες προπονήσεις. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να τον βάλουμε γρήγορα στην ομάδα, για να είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Κύμη στο ΚύπελλοΕλλάδας, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Για αυτόν το λόγο θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…