Κεντρική Διεθνή “Γι’ αυτό δεν ανέλαβα την Εθνική”

“Γι’ αυτό δεν ανέλαβα την Εθνική”

Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε συνέντευξη, που παραχώρησε στη Ρωσία, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν ανέλαβε την Εθνική Ανδρών, πριν συμφωνήσει η ΕΟΚ με τον Κώστα Μίσσα. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε ακόμη στην πορεία του στον Άρη και για την Ούνικς Καζάν.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική Ανδρών: “Το συμβόλαιό μου με τον Άρη δεν ήταν σίγουρο. Επίσης, εγώ ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε μια ομάδα της Ευρώπης. Το νέο σύστημα, κατά τη διάρκεια του οποίου υπάρχουν ματς των εθνικών ομάδων μέσα στη σεζόν, δεν με άφησε να αναλάβω την Εθνική”.

Για την πορεία του στον Άρη: “Είχα καλούς ανθρώπους γύρω μου. Αυτό σε βοηθάει να βρεις κίνητρο. Φυσικά, υπήρξαν περιπτώσεις, στις οποίες παίκτες έφυγαν από αυτή την κατάσταση και από την ομάδα. Όμως, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό αθλητών, που βρήκαν τη δύναμη να φτάσουν μέχρι το τέλος”.

Για την Ούνικς Καζάν: “Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι τυχερός που δουλεύω στην Ούνικς. Σε αυτή την ομάδα υπάρχε συνδυασμός εμπειρίας από τον πρόεδρο Μπόγκατσεφ και μοντέρνας προσέγγισης από την Όλγα και τον Μπόγκνταν. Ύστερα από μια σεζόν, πείστηκα ακόμα περισσότερο. Η ομάδα μας είναι στα ευρωπαϊκά στάνταρντς και ως οργανισμός έχουμε κάνει βήματα προς τα μπροστά. Φυσικά, υπάρχει ακόμα δρόμος, αλλά υπό την καθοδήγηση του Μπόγκατσεφ η Ούνικς μπορεί να είναι πετυχημένη. Δεν μιλάμε για μια ομάδα 100 ετών, αλλά μια πιο νέα. Πότε ιδρύθηκε η Ούνικς; Το 1991; Σε αυτή την περίοδο χρόνων η ομάδα έχει πάρει καλά αποτελέσματα.

Είμαι χαρούμενος για την επαφή μας. Στην Ούνικς με στήριξαν ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Είμαι ευτυχισμένος, που είχα την ευκαιρία να δουλέψω εδώ για μια δεύτερη σεζόν. Δεν είμαι προπονητής που θέλει να αλλάζει ομάδα κάθε χρονιά. Θέλω σταθερότητα στη ζωή μου, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική. Ήταν δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση της Ούνικς. Η ομάδα βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…