Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Φτιάχνει” τις ακαδημίες του ο Ήφαιστος Λήμνου

“Φτιάχνει” τις ακαδημίες του ο Ήφαιστος Λήμνου

ifaistos 1

Ο Ήφαιστος Λήμνου προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά στην Basket League, αλλά κοιτάει και το μέλλον του. Η ομάδα τη Λήμνου ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές των ακαδημιών της ομάδας, όπου επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Αναλυτικά:

“Από σήμερα(25/9) ξεκινούν οι εγγραφές των ακαδημιών μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου για την περίοδο 2018-2019, στις οποίες επικεφαλής και συντονιστής ολόκληρου του προγράμματος θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης, Μανώλης Παπαμακάριος.

Δεχόμαστε αιτήσεις για παιδιά γεννημένα από το έτος 2001 έως το 2013 και η μηνιαία συνδρομή θα είναι 15 ευρώ. Να ενημερώσουμε τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους ότι το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Οι αιτήσεις των παιδιών μπορούν να υποβάλλονται είτε στο κατάστημα «Sports House» στη Μύρινα είτε στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Κοντοπουλίου. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στις ακαδημίες του Ηφαίστου Λήμνου μπορούν να αποστέλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOMgdNHXSpwZZ9kfrrPsQW4Pr9QFr7jvgartIdGJeQU1-H-A/viewform

Μαζί με την αίτηση, οι γονείς θα λαμβάνουν και την κάρτα αθλητή η οποία μπορεί να συμπληρωθεί μόνο από καρδιολόγο.

Τέλος, να τονίσουμε ότι όλος ο εξοπλισμός των μικρών αθλητών θα δίνεται δωρεάν από την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …