Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δεν μας αγγίζει η κριτική”

“Δεν μας αγγίζει η κριτική”

thanasis skourtopoulos

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς σημείωσε ότι δεν τους αγγίζει η κριτική, που τους γίνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Καταφέραμε να κερδίσουμε μία ομάδα που δεν μπορούμε να νικήσουμε τα τελευταία χρόνια. Δουλέψαμε μόνο για το παιχνίδι αυτό, υπήρχε πολύ μεγάλο θέλω από όλους. Ξέραμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωματικά και πνευματικά, για να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη.

χουμε ξεκινήσει από τον προηγούμενο Νοέμβριο, έχουμε φτιάξει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά και μιλάμε για όλα. Τα παιδιά αυτά δεν θα είχαν άλλη ευκαιρία να παίξουν στα παράθυρα κι αυτό απαιτούσαν κάποια θυσία. Έχουμε καταφέρει κι επικοινωνούμε πολύ καλά, τα παιδιά έχουν καταλάβει τους ρόλους τους. Έχουμε βρει μία καλή χημεία και μ’ αυτά τα παιδιά και με τα προηγούμενα. Δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά το πώς λειτουργεί η ομάδα”.

Για τους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι: “Μερικοί τον έχουν παρεξηγήσει. Σήμερα στο ρόστερ υπήρχαν παίκτες τεράστιας αξίας. Το καλύτερο παράδειγμα ήταν ο Κώστας Σλούκας που δεν είχε κάνει καν προπόνηση με την Φενέρ φέτος κι ήταν από τους καλύτερούς μας. Έχουμε πολύ καλή συνεννόηση με όλους”.

Για την κριτική που έχει ασκηθεί στην ομάδα: “Ο καθένας μπορεί να κάνει κριτική για οτιδήποτε. Εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά, όποια παιδιά κι αν συμμετέχουν. Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα της κριτικής σε μία περίοδο που ήταν πρωτόγνωρη. Μακάρι να ήταν μαζί μας και ο Γιάννης. Εμείς προχωράμε στον σχεδιασμό που έχουμε, δεν κοιτάμε δεξιά κι αριστερά. Η Ελλάδα είναι μία ομάδα της ελίτ. Δυστυχώς, σε κάποιες διοργανώσεις, είχαμε πολλές ατυχίες. Σε όλα τα τουρνουά όμως είχαμε παλέψει. Πρέπει να ετοιμαστούμε, ώστε να έρθει η επιτυχία στο μέλλον όποιος και αν είναι προπονητής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…