Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ψαρράκης: “Όσο αντέχουμε το Λαύριο θα συνεχίσει να κοιτάζει ψηλά”

Ψαρράκης: “Όσο αντέχουμε το Λαύριο θα συνεχίσει να κοιτάζει ψηλά”

psarakis laurio

Το Λαύριο πανηγύρισε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας του κόντρα στη Ντνίπρο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Ψαρράκη, να τονίζει ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να κοιτάζει ψηλά.

“Στα όνειρα δεν υπάρχουν όρια. Το θέμα είναι να έχεις την δύναμη, την υπομονή και την αγάπη για να τα κάνεις πραγματικότητα. Εγώ το ήθελα από την αρχή να δω την ομάδα να φτάνει ως εδώ. Όλα ξεκινάνε από την ομαδική δουλειά. Δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου. Βάση είναι το μπάτζετ και το καλό σκάουτινγκ.

Εγώ θέλω όταν αρχίζει μια χρονιά να μην χρωστάς από την προηγούμενη, να μην έχεις το βάρος αυτό για να μπορείς και να το ευχαριστιέσαι. Λες έχω 5 ή 10 και αυτά θα ξοδέψω. Εκεί μπαίνει το σκάουτινγκ για να δει τι παίκτες μπορείς να έχεις με αυτά τα χρήματα. Και φυσικά πως μπορείς να εκμεταλλευθείς τα όποια έσοδα υπάρχουν από χορηγούς, τηλεόραση, ΕΣΑΚΕ…”, δήλωσε αρχικά.

Για το αν το Λαύριο θα συνεχίσει να κοιτάζει ψηλά τόνισε: “Γιατί όχι; Υπάρχει κάποιος λόγος να μην συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά; Όσο αντέχουμε και όσο είμαστε νοικοκυρεμένοι και με σύστημα, θα συνεχίζουμε. Άνθρωποι είμαστε, ζούμε σε μια εποχή με πολλά απρόοπτα, αλλά να είμαστε καλά, θέλουμε να είμαστε εδώ πολλά χρόνια. Κι εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου γι’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …